Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

A fogpótlás egyre nagyobb népszerűségnek örvend

Posted on November 6 2012

A fogpótlás egyre nagyobb népszerűségnek örvend

Üdvözöllek a blogomon, kedves Látogató! A nevem Andi, ezt a blogot pedig azért hoztam ltére, hogy Veletek is megoszthassam az egészséges életmódról szerzett tapasztalataimat. Fogtechnikusként dolgozom egy budapesti klinikán, amellett életmód-tanácsadó is vagyok. Az egész életem az egészségről szól. És mint tudjuk, ami egészséges, az általában szép is. Eltekintve persze néhány eltorult szépségideáltól, amelyekkel nap mint nap szembetalálkozunk az utcán, de általános értelemben kijelenthető, hogy az ember azokat az emberbereket tartja szépnek, akik egészségesek. Az egészséges bőr, az egészséges, fényes haj, az arányos testalkat és az egészséges, ép fogsor mind-mind vonzóvá teszi az embert a másik nem szemében.

Múlt hétvégén egy régi kedes ismerősömmel tlaálkoztam, aki azóta fogorvos lett. Látszott rajta, hogy szenvedéllyel beszél a munkájáról, jóformán csak a fogászatról és a fogtechnikáról tudott beszélni, ugyanis fogpótlás specialista.

Tőle hallottam először a fogpótlás korszerű lehetőségeiről is, úgymint a fogbeültetés implantáció segítségével. Nem is sejtettem volna, hog ilyenek már léteznek. Az implantátumot korábban csak a plasztikai sebészeti beavatkozások kapcsán hallottam, de képzeljátek el, léteznek fogászati implantátumok is. A fogbeültetés egy esztétikai fogászati beavatkozás, a fogpótlás legkorszerűbb és legtartósabb módja napjainkban.

Rengeteg a külföldi vendégük, ugyanis a legkorszerűbb megoldások, mint a fogpótlás Budapesten sokkal elérhetőbb áron kaphatóak,mint például Nyugat-Európában vagy esetleg a tengerentúlon. A rendelő felszereltsége a legkorszerűbb, az orvosaink szakértelme világszínvonalú. A külföldi pácienseknek még úgy is sokkal jobban megéri nálunk igénybe venni a különböző fogbeültetés és implantáció kezeléseket, hogy a kezelés időtartamára szállódában kell lakniuk.

Comment on this post